Eigenaar Joris van Went en zijn werknemer en rechterhand Wouter Dikken hebben sinds 1 januari personele versterking gekregen in de persoon van Elroy Zaal. De negentienjarige inwoner van Sint Maarten is overgekomen van een autobedrijf uit Schagen.

,,Ik wil graag verder leren en dat houdt in alle merken auto’s leren repareren”, aldus Zaal die al tweedelijns monteur is en momenteel bezig is zijn diploma voor eerstelijns monteur te behalen. ,,Ik wil afwisseling in mijn werk en daarom wilde ik per se voor een algemene garage en niet voor een dealer gaan werken. Daarnaast was er nog een aantal redenen waarom ik vol energie bij Autoservice van Went aan de slag ben gegaan.”
De warme familiaire sfeer bij Autoservice van Went is er één van. ,,Ik ben in een warm nest gekomen, dat had ik van tevoren ook wel zo ingeschat na het kennismakingsgesprek. En dan heb ik het niet alleen over de sfeer onderling. Ik ben hier nu pas enkele dagen, maar ik houd ervan hoe er met de klanten wordt omgesprongen: transparant en oprecht de beste kwaliteit willen leveren voor een eerlijke prijs.”
Een derde belangrijke reden is de uitdaging en dat gaat verder dan ‘zomaar’ alle merken auto’s repareren. ,,Een ingewikkelde klus waarbij het hele motorblok uit elkaar gaat is bij Van Went misschien geen dagelijkse kost, maar het komt wel regelmatig voor. Ik smul daarvan, ik vind die uitdaging fantastisch. Dat zijn de klussen die ik straks op mij wil nemen, dat wil ik leren.”