Voor een afspraak? Bel ons: 0226 39 99 00 info@autoservicevanwent.nl

Over Ons

Autoservice van Went is in 2008 opgericht door Joris van Went. ,,De stap naar zelf ondernemer worden was een logische, omdat ik al vele jaren ervaring had als eerste monteur”, vertelt hij. ,,Ik begon in 2009 in een huurpandje in de Cres in Warmenhuizen, reeds in 2010 werd een groter pand in de Bregweid betrokken. In 2018 volgde een historische stap: De oplevering van een groot eigen bedrijfspand aan de Kabelstraat 11 in Warmenhuizen.” Daar blijft Joris van Went, met partner Gwendy als steun en toeverlaat op de achtergrond, doorgroeien met zijn bedrijf. ,,Inmiddels doe ik het werk ook niet meer alleen”, verklaart hij. ,,We werken met een team van drie tot vier monteurs.”

Werkplaats uitgebreid
Niet alleen het personeelsbestand is vergroot, datzelfde geldt voor de werkplaats. In november 2022 werd een uitbreiding daarvan opgeleverd: er is 75 vierkante meter extra toegevoegd aan het bedrijfspand. Hierdoor is er ruimte gekomen om twee extra bruggen te plaatsen waaronder een die specifiek bedoeld is voor het onderhoud en de reparatie van campers.

Camperservice
Autoservice van Went ontzorgt u ook met het onderhoud, APK en reparatie van uw camper. Wij zijn gespecialiseerd in de reparatie en onderhoud van het onderstel waaronder ook de wielophanging en de banden. In het geval van campers kunnen wij als ervaren garage ook het voertuig motortechnisch van A tot Z nakijken en waar nodig onderhouden, reviseren of anderszins verbeteren. Daarbij ontzorgen wij u ook met de reparatie van de bovenbouw van een camper.
Tenslotte kunnen wij u ook helpen met de accessoires van uw camper. Zo kunnen wij voor u zonnepanelen op het dak of een fietsendrager monteren