0226 – 399 900
Kabelstraat 11, 1749 DM Warmenhuizen

Werkplaats

Autovakmanschap voor Warmenhuizen en omgeving

Autoservice van Went beschikt over de modernste equipment om uw auto te onderhouden en te repareren. Zo beschikken wij over twee 4-kolomsbruggen waarvan een voor campers en het uitlijnen, twee 2-kolomsbruggen en een schaarhefbrug. Wij beschikken over de modernste uitlijnapparatuur. Daarnaast hebben wij ook een bandenapparaat, een balanceerapparaat en een Bosch KTS-diagnosetester waarmee wij storingen kunnen uitlezen en servicemeldingen resetten na een onderhoudsbeurt. Ook voor een probleemdiagnose en wanneer de instellingen van uw auto aangepast moeten worden ontzorgt Autoservice van Went u.

Wij staan als veelzijdige garage dan ook voor vakwerk in de gehele bandbreedte: van een APK tot aircoservice en van het verhelpen van motorproblemen tot bandenproblematiek, Autoservice van Went is ermee bekend en lost het voor u op.

Winterbanden en zomerbanden bij Autoservice van Went in Warmenhuizen

De juiste bandenservice leveren is meer dan alleen u zomer- of winterbanden aanmeten. Oók in dit opzicht biedt Autoservice van Went net dat stukje meer. Wij kunnen u ook adviseren voor all-seasons banden te kiezen. Dit is afhankelijk van uw budget, rijstijl en ook of u regelmatig naar het buitenland rijdt of niet. Autoservice van Went denkt kortom met u mee!

Trekhaken monteren en leveren

Autoservice van Went kan voor elk merk en type auto trekhaken leveren en monteren. En meer dan dat, wij kunnen bij de trekhaak tevens alle soorten bedradingsets monteren: 7-polig, 13-polig jeager en 13-polig multicom-west. Informeer naar ons uitgebreide aanbod en onze scherpe tarieven

Uitlaten

Kwaliteit houdt voor Autoservice van Went in dat u óók verzekerd bent van een nieuwe uitlaat die lang meegaat. Wij staan kortom ook in dit opzicht voor originele kwaliteit. Autoservice van Went kan van ieder merk en type auto de beste uitlaat leveren en monteren. Informeer naar de concurrerende prijzen die wij hanteren.

Accu’s

Autoservice van Went gaat ook op accugebied net wat verder qua dienstverlening. U kunt bij ons niet alleen terecht voor een accureparatie of een accuvervanging, maar wij zijn ook uw adres voor een gratis accu-check.  Neem direct contact op >