Autoservice Van Went heeft twee nieuwe gezichten in de werkplaats. De eerste nieuwe monteur is Robin Hoexum. De 23-jarige inwoner van Schoorl is eerste monteur en autotechnicus-specialist en geldt als opvolger van Wouter Dikken die de zeer eervolle baan kreeg aangeboden als monteur aan de slag te gaan bij de Pettemer kernreactor. ,,Ik heb gekozen voor Autoservice Van Went vanwege de vrijheid die je hier als monteur krijgt: er wordt niet steeds over je schouder gekeken en het werk is zeer afwisselend. Buiten dat is hier een gezellige sfeer”, motiveert Robin zijn keuze.

…Robin Hoexum…

Robin, die op 1 februari de overstap heeft gemaakt, kon dit allemaal weten omdat met Elroy Zaal een goede vriend van hem al bij Autoservice Van Went werkt. ,,Hij spreekt er heel positief over, ook bijvoorbeeld over de warme manier hoe met klanten wordt omgegaan.”

Naast Robin is ook Boris Smits Schouten naar de Kabelstraat 11 in Warmenhuizen gekomen. Voor hem betekent dat op werkdagen maar vijf minuutjes op de fiets zitten, want de achttienjarige woont in Warmenhuizen. ,,Autoservice van Went heeft een hele goede naam in het dorp. Zowel als het gaat om de kwaliteit die wordt geleverd als de service als het materiaal waarmee gewerkt wordt om de auto’s te repareren. En het is natuurlijk in de buurt, dat is voor mij ook prettig.”

..Boris Schouten Smits…

Boris, die in december voor Autoservice van Went aan de slag is gegaan, is leerling-monteur maar niet zomaar een. Hij doet namelijk op Vonk in Schagen de versnelde opleiding waardoor hij in drie jaar tijd zowel zijn diploma voor tweede als eerste monteur behaalt. Hij geldt als opvolger voor Maylani Munnik die een andere kant is opgegaan.