Autoservice van Went is vandaag (donderdag 29 september) begonnen met een uitbreiding van 75 vierkante meter van het bedrijfspand aan de Kabelstraat 11 in Warmenhuizen. De uitbreiding heeft als doel klanten sneller te helpen en meer onderhoud- en reparatiemogelijkheden te creëren voor camperaars.

De uitbreiding, die plaatsvindt aan de achterzijde van het pand, geeft ruimte om twee extra bruggen te plaatsen. Eén van die bruggen is extra robuust en specifiek voor het onderhoud en de reparatie van campers bedoeld. Om de draai naar binnen goed te maken, komt er aan de achterkant een derde ingang en worden de drie huidige bruggen in de werkplaats verplaatst. ,,Op deze manier maken we optimaal gebruik van de ruimte”, vertelt eigenaar Joris van Went. ,,Zodat we met de campers recht de werkplaats in kunnen rijden en geen gedoe hebben met draaien en keren.”

Daarnaast komt er in combinatie met de nieuwe bruggen uitlijnapparatuur: binnenkort kan Autoservice van Went kortom ook uw auto uitlijnen! Met binnenkort wordt een periode van een week of zes bedoeld: half november is de nieuwe ruimte naar verwachting gebruiksklaar. ,,Wij zijn een bedrijf dat naast kennis en kunde staat voor een hoogwaardige persoonlijke service, alleen door de bedrijfsgroei in de afgelopen jaren zijn we letterlijk uit ons jasje gegroeid”, geeft Van Went als reden aan van de uitbreiding. ,,Oftewel: sommige voertuigen staan langer dan ons lief is buiten, omdat we te weinig bruggen hebben. Dat wordt nu anders.”

Ook anderszins is Autoservice van Went bezig met innovatie: op 7 oktober worden veertig zonnepanelen op het dak geplaatst zodat het energiegebruik in het pand veel duurzamer wordt.