Voor een afspraak? Bel ons: 0226 39 99 00 info@autoservicevanwent.nl

In de media

Waarom zou u moeten kiezen voor Autoservice van Went? Wel, bijvoorbeeld vanwege het artikel dat begin 2019 in de regionale krant Omring Express stond. Hierin stond de meerwaarde van ons bedrijf duidelijk omschreven:

U kent ze wel. Bedrijven die je het niet alleen met de mond maar ook vanuit het hart gunt om succesvol te zijn. Autoservice Van Went behoort tot die categorie. Omdat u hier simpelweg altijd vriendelijk te woord wordt gestaan, hoe druk het ook is. Als dat betekent doorwerken na reguliere werktijden: het is geen probleem, want de service staat voorop. Het heeft Autoservice van Went tot meer gemaakt dan een dorpsgarage: particulieren en bedrijven uit de hele gemeente Schagen en de duinstreek tot Bergen aan toe kloppen bij het familiebedrijf aan.

Vorig jaar omstreeks deze tijd verhuisde Autoservice Van Went van een huurpand aan de Bregweid in Warmenhuizen naar een gloednieuw eigen bedrijfsonderkomen aan de Kabelstraat 11. Een echt uithangbord kortom waarvan de contouren en de details zelf door de eigenaren zijn bedacht. ,,De concrete uitwerking is door een architect gebeurd, maar de grote lijnen had ik uiteraard zelf voor ogen”, verklaart Van Went. ,,Dit was de stap die ik en mijn vrouw Gwendy ooit nog eens wilden zetten.”

Om daar met een lach op te vervolgen: ,,Dit had ik ook niet verwacht toen ik in 2009 in een huurpandje aan de Cres voor mijzelf begon.” In 2010 verhuisde hij naar een groter gebouw in de Bregweid op een steenworp van de Cres. Beide panden zijn echter niet te vergelijken met het nieuwe onderkomen: Autoservice Van Went is niet alleen volwassen maar in zekere zin een trendsetter geworden. Het bedrijf heeft bewezen dat je als algemene garage, ondanks de flinke concurrentie, nog altijd kunt doorgroeien met de juiste bedrijfsfilosofie en – nog belangrijker – de benodigde kennis en kunde.

Personele versterking

,,Ik ben zelf eerste monteur en Wouter Dikken, die sinds een half jaar bij mij werkt, ook”, vertelt Van Went. Die stap symboliseert ook de nieuwe status van het bedrijf: Van Went werkte altijd alleen. ,,Maar dat ging gewoon niet meer”, stelt hij. ,,Het aanbod van werk was te hoog en bij een hoog serviceniveau hoort geen nee zeggen. Gezien het kwaliteitsniveau wat ik nastreef ben ik niet over een nacht ijs gegaan, maar uiteindelijk heb ik toch redelijk snel de man gevonden die ik bij mijn bedrijf vond passen.”

Om die dienstverlening verder te duiden: het bedrijf beschikt over twee leenauto’s die gratis ter beschikking staan van klanten. Zij hoeven alleen de gebruikte benzine af te rekenen. Voor wie wil wachten, dat kan ook. Autoservice Van Went herbergt een gezellige houten kantine die in rap tempo naam aan het maken is bij klanten. Hier kun je de krant lezen of een gezellig gesprek met een andere relatie van Autoservice Van Went aanknopen.

Nog meer equipment

In vergelijking met anderhalf jaar terug, toen Autoservice Van Went nog aan de Bregweid zat, heeft de onderneming nóg meer equipment tot zijn beschikking. Denk aan twee volwaardige bruggen en de nieuwste Bosch apparatuur om auto’s uit te lezen en andere problemen op te lossen. Autoservice Van Went beheerst verder de gehele bandbreedte van onderhoud tot schaddeafhandeling. Van een APK tot aircoservice en van het verhelpen van motorproblemen tot bandenproblematiek, bij de Warmenhuizer onderneming ben je ervoor aan het juiste adres. Daarnaast heeft het familiebedrijf van specifieke auto-onderdelen, zoals trekhaken, een specialisatie op zich gemaakt. ,,Wij hebben ons in de afgelopen jaren steeds breder ontwikkeld”, aldus Van Went. ,,We onderhouden en repareren heel veel bedrijfsauto’s, hebben onze expertise in aanhangwagens en doen ook motorrevisie en–onderhoud van campers. Dat zien klanten ook wat het vertrouwen in ons alleen maar verder heeft doen toenemen.” Dat zie je terug in het bedrijf, elke dag weer.